سه توصيه رهبرانقلاب در نخستين مواجهه با اينترنت

میعادگاه : کـــرج . محمدشهر . ابتدای عباس آباد.بیت المهــــــــدی (عج

منوی کاربری


عضو شوید


نام کاربری
رمز عبور

:: فراموشی رمز عبور؟

عضویت سریع

نام کاربری
رمز عبور
تکرار رمز
ایمیل
کد تصویری
موضوعات
خبرنامه
براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود



لینک دوستان
آخرین مطالب
دیگر موارد
آمار وب سایت

آمار مطالب

:: کل مطالب : 3414
:: کل نظرات : 51

آمار کاربران

:: افراد آنلاین : 7
:: تعداد اعضا : 1

کاربران آنلاین


آمار بازدید

:: بازدید امروز : 25
:: باردید دیروز : 258
:: بازدید هفته : 2223
:: بازدید ماه : 7555
:: بازدید سال : 45330
:: بازدید کلی : 648814
نویسنده : گمنام
چهار شنبه 10 خرداد 1391
به گزارش ايسنا، دكتر محمد جواد لاريجاني در مراسم رونمايي از طرح‌ كلان شبكه گريد (تورين) ملي محاسباتي و شبكه ملي فرهنگ كه صبح امروز با حضور رييس جمهور در نهاد رياست جمهوري برگزار شد اظهار داشت: 20 سال پيش زماني كه اينترنت توسط پژوهشگاه دانش‌هاي بنيادي به ايران آمد اختلافي بين ما و وزير مخابرات پيش آمد كه آنها اعتقاد داشتند كه اين فناوري مانند فكس است. از اين رو من نامه‌اي به مقام معظم رهبري در خصوص اين فناوري و كاربردهاي آن نوشتم. پس از دو هفته مقام معظم رهبري هر دوي ما را فرا خواندند و سه مطلب را تاكيد كردند. ايشان فرمودند اين صنعت بسيار جالب است و بايد از همين حالا بر روي آن سرمايه‌گذاري شود. همچنين اين فناوري بايد براي جوانان بسيار جاذب باشد و لازم است ميدان را براي آنها فراهم كنيم و در نهايت تاكيد كردند اين صنعت مانند ساير صنايع، آلودگي خاص خود را دارد كه بايد براي آن برنامه‌ريزي كرد.
 
وي در ادامه در خصوص تفاوتهاي گريد و اينترنت نيز گفت: اينترنت داراي كاربران عادي است اما گريد كاربراني با حجم عظيمي از داده‌ها و عمليات را دارد كه قصد ذخيره‌سازي اطلاعات و سپس دسترسي به آن را دارند.
 
رييس پژوهشگاه دانش‌هاي بنيادي افزود: گريد، فناوري‌اي است كه امكانات محاسباتي مختلف براي يك مجموعه دانشگاهي و يا چندين دانشگاه را فراهم مي‌آورد تا بتوانند محاسبات عظيمي را انجام دهند.
 
لاريجاني با بيان اين كه در حال حاضر 14 دانشگاه و مركز علمي و پژوهشي در قالب گريد ملي به يكديگر متصل هستند، گفت: يكي ديگر از كاربردهاي گريد ملي استفاده از قدرت پردازش اين شبكه در هواشناسي است. در حال حاضر تحليل داده‌هاي هواشناسي به شش ساعت زمان نياز دارد كه با استفاده از فناوري گريد اين زمان به 3، 5 تا 10 دقيقه كاهش خواهد يافت.
 
رييس پژوهشگاه دانش‌هاي بنيادي كه مجري طرح گريد محاسباتي ملي است، خاطرنشان كرد: از فناوري گريد مي توان در فعاليت بانك‌ها، بررسي زمين‌ لرزه‌ها به خصوص پس لرزه‌ها، حركت‌هاي هوشمند مانند ‌هواپيماهاي با خلبان و بدون خلبان، طراحي‌هاي ايروديناميكي مانند هواپيما، موشك، زيردريايي و محاسباتي رصدي استفاده كرد.
 
لاريجاني ادامه داد: به عنوان مثال با استفاده از فناوري گريد مي‌توان سنسورهايي را داخل زمين قرار داد و داده‌هاي دريافتي را توسط اين سنسور پس از زلزله‌هاي بزرگ مورد تحليل قرار داد.
 
وي با بيان اين كه يكي از اهداف راه‌اندازي طرح تورين محاسباتي ملي، استفاده از قدرت پردازش اين طرح در محاسباتي رصدي است، گفت: رصدخانه‌ي ملي ايران يكي از طرح‌هاي با افتخار ايران محسوب مي‌شود كه در اين دولت و با حمايت معاونت علمي و فناوري رياست جمهوري به نتيجه رسيده و مراحل نهايي خود را طي مي‌كند. در اين راستا از رييس جمهور دعوت مي‌كنيم كه براي آغاز احداث ساختمان گنبد رصدخانه حضور يابند.
 
رييس پژوهشگاه‌ دانش‌هاي بنيادي خاطرنشان كرد: استفاده از فناوري‌هاي گريد در محاسبات داخل ذرات يكي از كاربردهاي اين فناوري به طوري كه در حال حاضر در آزمايشگاه بزرگ سرن كه ايران هم در آن عضويت داشته و توانسته قطعاتي را براي آن بسازد از اين فناوري استفاده مي‌كند. البته، در حال حاضر محققان ايراني با حضور در اين آزمايشگاه بزرگ دنيا مدل استاندارد داخل ذرات را چك مي‌كنند.
 
لاريجاني در پايان با بيان اين كه محورهاي مهم فاز بعدي طرح تورين محاسباتي ملي به معاونت علمي وفناوري رياست جمهوري ارائه شده است،‌ گفت: گسترش اتصال ساير دانشگاه‌هاي كشور به تورين محاسباتي ملي و ايجاد كاربري آسان و استفاده غير علمي از آن از محورهاي فاز دوم اين طرح كلان محسوب مي‌شود.
 
به گزارش ايسنا، درزمان سخنراني دكتر لاريجاني با دستور رييس جمهور يك ماتريس هزار در هزار به صورت آن لاين توسط ابررايانه‌ اميركبير دانشگاه صنعتي اميركبير محاسبه شد.

 

 



:: موضوعات مرتبط: اجـــتماعــــــی , علم و فنــاوری , ,
:: برچسب‌ها: رایه الهدی , اینترنت , رهبرانقلاب , دانشگاه امیرکبیر , ابررایانه ,
:: بازدید از این مطلب : 2481
|
امتیاز مطلب : 39
|
تعداد امتیازدهندگان : 12
|
مجموع امتیاز : 12
مطالب مرتبط با این پست
بزرگترین کمبود فرهنگی از دید آیت الله مصباح
بخش مهمی از مطالب ابن عربی در "فتوحات مکیه"مربوط به حضرت حجت (عج) است
رحیم‌پور ازغدی:از مدارس ما مدیران رشوه‌گیر بيرون مي آيند
رایة الهدی
آیت الله جوادی آملی: چیزی بنام مکتب ایرانی نداریم - رایة الهدی
استخاره در امر ازدواج
ماجرای قرآنی به خط امام حسین(ع) که به دست رهبر انقلاب رسید
آیت‌الله جوادی آملي: فرد بی‌حجاب بیمار است
حجت الاسلام پناهیان :ما وارد دوران مسابقه برای رعایت تقوا شده‌ایم
دستیابی ایران به علم درمان بافت‌های سرطانی

.:: This Template By : Theme-Designer.Com ::.
درباره ما
شکر ،خدارا که درپناه حسینم(ع)،گیتی ازاین خوبتر،پناه ندارد........................... ....هرکسی با شمع رخسارت به وجهی عشق باخت/ زان میان پروانه را در اضطراب انداختی / گنج عشق خود نهادی در دل ویران ما / سایه دولت بر این کنج خراب انداختی.../ اللّهم عجّل لولیّک الفرج........ ...با عرض سلام و تحیّت خدمت شما بازدید کننده گرامی به اطلاع می رساند که """برنامه ی هفتگی هیئت کربلا (محمدشهر- عباس آباد - کرج ) به شرح ذیل می باشد: پنجشنبه شب ها ساعت21 با مداحی " حاج رحمــــــــان نـوازنـــــــی "/ لازم به توضیح است مراسماتی که بصورت مناسبتی برگزار می گردد از طریق سامانه پیام کوتاه به اطلاع عموم بزرگواران می رسد. سامانه پیام کوتـــــــــاه این هیئت نیز با شماره 30008191000002 پل ارتباطی بین ما و شما می باشد.لطفا نقدها و پیشنهاد های خود را و همچنین پیامک های مهـــــــــدوی و دلنوشته هایتان را جهت انعکاس در این تارنما برای ما ارسال نمایید.ضمنا جهت عضویت در این سامانه عبارت * یازهرا * را به شماره فوق پیامک نمایید. التماس دعا.
منو اصلی
نویسندگان
آرشیو مطالب
مطالب تصادفی
مطالب پربازدید
پیوندهای روزانه